opc_loader

Wenst u support vul dan onderstaand formulier in en verzend dit.
Bij dringende problemen kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0599-21 39 01

 

 

Downloads/links:

 

TeamViewer is een programma dat samenwerking mogelijk maakt tussen verschillende personen door de ondersteuning voor bestandsdeling en afstandsbesturing. Het programma is beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, iOS en Android
De open port checker is een tool die u kunt gebruiken om uw externe IP-adres te controleren en open poorten op uw verbinding te detecteren. Deze tool is handig om te achterhalen of uw port forwarding correct is ingesteld of dat uw servertoepassingen worden geblokkeerd door een firewall. Deze tool kan ook worden gebruikt als poortscanner om uw netwerk te scannen op poorten die gewoonlijk worden doorgestuurd.
Geef webpagina's met behulp van IE in een tabblad. Snel, robuust en betrouwbaar. Hier kunt u live beelden mee bekijken. NIEUW! WINDOWS EDGE BIED NU OOK IETAB ONDERSTEUNING!

App store

 

 

 

 

In de Hikvision App Store die voor iedereen toegankelijk is geef je eenvoudig aan of je geïnteresseerd bent in IOS of Android versies, voor beide systemen zijn alle apps aanwezig. 

Het downloaden van de Hikvision Apps doe je als volgt:

Installatie via je mobiel

  • Open de Hikvision App Store in je browser
  • Zoek de juiste app en druk op download
  • Als de app is gedownload volg je de stappen in de app

Installatie via je pc

  • Open de Hikvision App Store in je browser
  • Zoek de juiste app en druk op download. Een QR code komt tevoorschijn.
  • Gebruik je mobiel om deze QR code scannen
  • Druk op download installeren
  • Druk nogmaals op installeren. De oude versie wordt overschreven.
Gegevensbladen, gebruikershandleidingen, snelstartgidsen en ander productgerelateerd materiaal vindt u hier in ons download Centre.
De Hikvision SADP-tool detecteert Hikvision-apparaten op het lokale netwerk. Hikvision SADP is een uitstekende tool voor het activeren en oplossen van problemen met Hikvision-netwerkapparaten.
Hikvision iVMS 4200 is een veelzijdige clientsoftware voor meerdere Hikvision-systeemtypen, waaronder videobewaking, video-intercom, toegangscontrole, kentekenherkenning, personentelling, heatmapping en meer. De software kan verbinding maken met online Hikvision-apparaten en biedt meerdere functionaliteiten, waaronder realtime livebeeld, alarmbewaking, video-opname, zoeken en afspelen van video-inhoud, bestandsback-up, audio-uitzending, alarmuitgangscontrole, apparaatconfiguratie en meer.
 Hik-ProConnect is een platform voor installateurs/serviceproviders en u kunt niet inloggen met de Hik-Connect-account.
 

 

 

WiltsVeilig beveiligingstechniek
Barlagerachterweg 3
9541 XR Vlagtwedde
Nederland
0599-21 39 01
info@wiltsveilig.nl
IBAN: NL78RABO0301146306
BIC: RABB10075
KvK: 60649917
Btw: NL001398687B65

Contact

*
*
*