opc_loader

Diefstal en inbraak komt dagelijks honderden keren voor bij bedrijven en ook bij particulieren thuis. Iedereen heeft zijn eigen reden om te denken aan inbraakbeveiliging. Een persoonlijk gevoel van veiligheid voor u en/of uw personeel. Misschien bent u zelf al eens geconfronteerd met de gevolgen van een inbraak. Als expert op gebied van inbraakbeveiliging, weten wij wat voor impact dit op u kan hebben of wat voor gevolgen dit voor een bedrijf heeft. Vooral de psychologische kant wordt vaak onderschat.

WiltsVeilig kan u adviseren in o.a. de volgende producten en/of diensten:

  • Alarmsystemen met GSM connector (bedraad en draadloos)
  • Deurcijfersloten
  • Sleutelkluis
  • Opritverklikker
  • Veiligheidssloten
  • Deurbeslag
  • Anti-inbraakstrip/ barriere stangen/ tralies 

Wist u dat bijna 20% van de Nederlanders zich wel eens onveilig voelt in eigen buurt? Jaarlijks zijn er ongeveer 83.000 geregistreerde woninginbraken.

Veilig wonen betekent prettig wonen; onbezorgd thuis kunnen zijn of op vakantie kunnen gaan. Dat kan alleen maar als u kunt vertrouwen op een goed afgesloten huis. Een goed werkend inbraakbeveiligingssysteem is daarom onmisbaar. U kunt van ons een advies op maat verwachten en een gedegen installatie. Tevens bieden wij de mogelijkheid om aan uw huis of bedrijfspand beveiligingsproducten te installeren, om inbraak tot een minimum te beperken. U kunt hierbij o.a. denken aan deur- en raambeveiliging, een sleutelkluis, of een camerasysteem.

Daarnaast hebben wij een aantal praktische beveiligingstips om de kans op inbraak te verkleinen.

Anti-inbraakstrip https://youtu.be/Mi0YsN40WFc

Met een SecuStrip wordt het vrijwel onmogelijk om met een koevoet voordeuren, achterdeuren of ramen open te breken.