opc_loader

Jablotron alarmsysteem bedraad

Artikelnr: 70030101
Jablotron

Vraag offerte aan!

 

Het nieuwste, meest complete en meest moderne systeem uit de Jablotron productlijn is de JA-100 serie. Met 120 geheugenplekken, onboard GSM, GPRS en LAN, 15 instelbare secties, 32 programmeerbare uitgangen, 300 gebruikers en nog veel meer mogelijkheden, is de JA-100 het systeem met de mogelijkheden waar de huidige markt om vraagt. 

7 jaar garantie.

Modern design.

Zeer complete en gebruiksvriendelijke App.

 

De set bestaat uit:

1x centrale

1x bedieningspaneel

2x pir bewegingsmelder

1x pir bewegingsmelder met foto sensor

2x deur detectoren

1x afstandbdiening

1x binnenalarm

 

0,00
x
Verzendmethode
Post NL (7 dagen):
6,95
Levertijd:
7 dagen

 

 

 

 

 

120 geheugenplekken
Het systeem beschikt in de grootste uitvoering over maar liefst 120 geheugenplekken die zowel draadloos als bedraad benut kunnen worden. De draadloze componenten communiceren via de 868Mhz frequentie met gebruik van een protocol en versleuteling die de hoogste graad van beveiliging verzekeren.
Het systeem maakt gebruik van een BUS-systeem waarin alle bedrade contacten uit de JA-100 kunnen worden aangesloten. Door gebruik te maken van de inventieve aansluitmodules kunt u elke bedrade detector aansluiten op dit systeem. De bedrade detectoren van het systeem zelf gebruiken slechts 5mA en zijn dus zeer zuinig te noemen.

 

32 programmeerbare uitgangen
Naast 120 geheugenplekken zijn er ook maximaal 32 programmeerbare uitgangen te gebruiken in het systeem. De modules die hiervoor zijn ontworpen zijn zowel draadloos als bedraad te koppelen. Tevens zijn er versies die een hoog of laag vermogen kunnen schakelen. De modules die de programmeerbare uitgangen aansturen nemen geen geheugenplek in waardoor u maximaal gebruik kunt maken van de geheugenplekken ten behoeve van andere componenten.

 

15 instelbare secties
Met 15 instelbare secties kunt u voor elk gebouw de juiste indeling creëren. Per sectie kunt u ook nog een deelschakeling instellen, in totaal kunt u dus 30 verschillende schakelingen creëren. Met deze mogelijkheden kunt u met gebruik van slechts een centrale, een compleet bedrijfsverzamelgebouw beveiligen. U kunt hiervoor gebruik maken van maximaal drie radiomodules die u over het pand kunt verdelen om een optimaal draadloos bereik te bewerkstelligen. Het hybride systeem geeft u de mogelijkheid om bedraad en draadloos door elkaar heen te gebruiken al naar gelang dat wenselijk is voor uw installatie.
Elke sectie kan eigen codes en mogelijkheden, een eigen meldkamer (maximaal 5 verschillende meldkamers totaal in te stellen) en een eigen deelschakeling hebben.

Onboard GSM, GRPS & LAN
Alle centrales beschikken over een ingebouwde GSM, GPRS kiezer en een LAN aansluiting.
Indien gewenst kan een PSTN-kiezer (JA-190X) worden aangesloten. Door gebruik te maken van de LAN verbinding blijven de kosten zeer laag. De GSM/GPRS dient in dat geval als back-up. Wanneer er geen LAN beschikbaar is kan de GSM/GPRS gebruikt worden, of de eventueel toegevoegde PSTN kiezer.

 

Gratis en onbeperkt SMS-meldingen ontvangen?

De Jablotron Cloud stuurt kosteloos e-mail, push en SMS berichten. Ongeacht het aantal berichten en het aantal gebruikers dat u wilt informeren; de unieke Jablotron Cloud verstuurd al deze berichten kosteloos.

Meldingen van inschakeling, uitschakeling, PG bediening, alarm, foutmeldingen en nog veel meer meldingen zijn gemakkelijk in te stellen vanuit de App op de website-inlog.
De enige ‘kosten’ die u maakt zijn de kosten voor de verbinding naar de Cloud. Wanneer u gebruik maakt van de LAN verbinding zijn hier vaak geen andere kosten dan het al bestaande internet abonnement.

Jablotron alarmsysteem bedraad heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Jablotron
0,00
          ...

Alternatieve artikelen:

Jablotron
0,00
          ...
Laatst bekeken items